Les Tissus Colbert - Sohvat ja huonekalut

Party Classic

Bitcon Party-sohva on klassinen perussohva, jossa on irrotettavat päälliset, jotka voi uhdistaa tai vaihtaa. Sohvan runko on koivua ja koivuvaneria, teräslankajousituksella. Koko runko on valkoverhoiltu mm. varsinaisen päällisen irrottamisen helpottamiseksi. Partysta on olemassa hyvin monta muunnosta ja voit valita eri käsinojista, eri istuinsyvyyksistä ja tyynyjen eri pehmeyksistä itsellesi sopivan. Sohvan pituuksia on useita, lisäksi kulmadivaani, nojatuoli ja rahi. Näihin kaikkiin voit valita vaikka maailman kauneimman kankaan.

Tuotetiedot: SohvaPartyClassic.pdf (PDF)

Party Big

 • Sohva, 3-istuttava
 • Leveys 240 cm, syvyys 95 cm
 • Korkeus 77/82 cm
 • Saatavana myös irtopäällisellä

Tuotetiedot: SohvaPartyBig.pdf (PDF)

Party Deep

 • Sohva, 3-istuttava
 • Leveys 210 cm, Syvyys 115 cm
 • Korkeus 77/82 cm
 • Saatavana myös irtopäällisellä

Tuotetiedot: SohvaPartyDeep.pdf (PDF)

Party Divaani

 • Leveys 86 cm, pituus 125 cm
 • Korkeus 77/82 cm
 • Saatavana myös irtopäällisellä

Tuotetiedot: SohvaPartyDivaani.pdf (PDF)

Oxford

Oxford sohva kuuluu vanhojen klassikkojen sarjaan, joka muodoiltaan sopii, oikealla kangasvalinnalla, niin moderniin, kuin perinteiseenkin sisustukseen. Mallissa on tietenkin irrotettava huppupäällinen, joka on selkäpuolelta hauskasti nyöritetty. Sohvan istuinkorkeus ja korkea selkänoja luovat erinomaisen istuinmukavuuden. Oxfordista löytyy kolme pituutta, rahi ja parasta aikaa suunnitteilla oleva vuodesohva.

Tuotetiedot: SohvaOxford.pdf (PDF)

Howard

1930-luvulla suunniteltu Howard sohva. Käsityönä tehtyä sohvaa saa kahta eri pituutta, lisäksi mallistoon kuuluu nojatuoli, rahi ja divaani. Istuin- ja selkätyynyt ovat höyhentäytteisiä. Allergikoille löytyy oma vastaava täyte. Kangasvaihtoehtoja on tietenkin paljon ja mallia saa myös huppupäällisellä.

Tuotetiedot: SohvaHoward.pdf (PDF)

Gio

Viimeisin uutuus on GIO, joka on linjoiltaan vähän matalampi ja kevyempi. Istuinmukavuus on kuitenkin samaa huippuluokkaa kuin muissakin malleissa. Gion saa sekä kiinteästi verhoiltuna, että irrroitettavalla päällisellä. Kaikkien kauniiden kankaidemme lisäksi Gio sopii erinomaisesti myös nahalla verhoiltavaksi. Mallista löytyy nojatuoli, 2-istuttava, 2,5 istuttava ja 3-istuttava sohva sekä rahi 60x60 cm tai 120x60 cm.

 • Kuvan 2,5-istuttava sohva
 • Leveys 192 cm, syvyys 85 cm
 • Korkeus 78 cm

Tuotetiedot: SohvaGio.pdf (PDF)

Family

 • Sohva, 2,5-istuttava
 • Leveys 180 cm, syvyys 92 cm
 • Korkeus 93 cm
 • Saatavana myös irtopäällisellä

Tuotetiedot: SohvaFamily.pdf (PDF)